Συλλογή

Περιγραφή

Το Lazart Hotel βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Μονής Λαζαριστών, σε απόσταση μόλις 2χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και προσφέρει πολυτελή καταλύματα. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην εποχική εξωτερική πισίνα ή στο κέντρο σπα του ξενοδοχείου, το οποίο διαθέτει χαμάμ και υδρομασάζ.

Τα δωμάτια του Lazart Hotel έχουν καλόγουστη διακόσμηση, όμορφη επίπλωση και παρκέ δάπεδο. Διαθέτουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, συσκευή για εσπρέσο και θυρίδα ασφαλείας. Σε όλα τα δωμάτια και τις σουίτες παρέχεται υπηρεσία καμαριέρας 2 φορές την ημέρα και 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με πλούσιο μπουφέ πρωινού, που σερβίρεται καθημερινά δίπλα στην πισίνα. Το κομψό εστιατόριο του καταλύματος προσφέρει ελληνικές και διεθνείς λιχουδιές, καθώς και προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε διάφορα κοκτέιλ και οινοπνευματώδη ποτά στο Baroque Lounge Bar.

Το ξενοδοχείο έχει 5 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων μέγιστης χωρητικότητας 1000 ατόμων, γυμναστήριο και 24ωρη ρεσεψιόν. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με περιποιήσεις μασάζ, κατόπιν αιτήματος.

Λόγω της τοποθεσίας του, το Lazart Hotel παρέχει άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, στον Λευκό Πύργο και στα Λαδάδικα. Το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι 20χλμ. μακριά. Το ξενοδοχείο έχει δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους και δωρεάν χώρο στάθμευσης. Υπάρχει επίσης σταθμός φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα.

Αριθμός αδείας: 1003803

Amenities

Βεράντα
Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.
Wi-Fi
Καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας
Κλιματισμός
Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους
Οικογενειακά δωμάτια
Δωμάτια για μη καπνίζοντες
Πρωινό
Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν
Snack Bar
Εστιατόριο

Booking Hotel

Ελλάς, Θεσσαλονίκη
Lazart Hotel

Related Hotels

from: 160€ / Per Night

Makedonia Palace

Ελλάς, Θεσσαλονίκη

Book Now View More

Makedonia Palace

from: 80€ / Per Night

Anatolia

Ελλάς, Θεσσαλονίκη

Book Now View More

Anatolia

from: 70€ / Per Night

Egnatia Palace

Ελλάς, Θεσσαλονίκη

Book Now View More

Egnatia Palace