Συλλογή

Περιγραφή

Το Lato Boutique Hotel βρίσκεται απέναντι από το παλιό λιμάνι της πόλης και διαθέτει εστιατόριο-μπαρ στον τελευταίο όροφο με θέα στο Ενετικό Φρούριο του Ηρακλείου. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και μοντέρνα δωμάτια και σουίτες με θέα στο παλιό λιμάνι και την πόλη του Ηρακλείου.

Οι μοντέρνες, κλιματιζόμενες μονάδες του Lato έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα και περιλαμβάνουν μπαλκόνι και επιφάνεια εργασίας. Διαθέτουν επίσης θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ και δορυφορική τηλεόραση LCD. Ορισμένες έχουν υδρομασάζ ή επιπλωμένο μπαλκόνι.

Καθημερινά, σερβίρονται αμερικανικό πρωινό και μπουφές πρωινού με κρητικές γεύσεις. Τα γκουρμέ εστιατόρια Brilliant και Herbs’ Garden προσφέρουν προκαθορισμένο μενού 4 πιάτων για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, το οποίο επιμελείται ο σεφ του ξενοδοχείου. Το κομψό εστιατόριο-μπαρ στον τελευταίο όροφο αποτελεί το ιδανικό σημείο για να απολαύσετε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών και να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Μπορείτε να χαλαρώσετε στο μικρό ατμόλουτρο και το υδρομασάζ, κατόπιν αιτήματος και με πρόσθετη χρέωση. Παρέχεται υπηρεσία δωματίου 18 ώρες την ημέρα. Το Lato Boutique Hotel προσφέρει επίσης αρκετούς χώρους πολλαπλών χρήσεων και αίθουσες συνεδριάσεων χωρητικότητας μέχρι 350 ατόμων, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν γάμους, πάρτι γενεθλίων, εργαστήρια και άλλα.

Η 24ωρη ρεσεψιόν του Lato Hotel παρέχει διάφορες υπηρεσίες, όπως ενοικίαση αυτοκινήτων και τουριστικό γραφείο. Ο κεντρικός πεζόδρομος, το Αρχαιολογικό και το Ιστορικό Μουσείο του Ηρακλείου, καθώς και διάφορα εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια. Κοντά στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης.

Αριθμός αδείας: 1039K013A2943500

Amenities

Βεράντα
Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.
Wi-Fi
Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν
Καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας
Κλιματισμός
Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους
Οικογενειακά δωμάτια
Δωμάτια για μη καπνίζοντες
Πρωινό
Snack Bar
Εστιατόριο

Booking Hotel

Ελλάς, Ηράκλειο
Lato Boutique Hotel

Related Hotels

from: 150€ / Per Night

Mitsis Rinela Beach

Ελλάς, Ηράκλειο

Book Now View More

Mitsis Rinela Beach

from: 120€ / Per Night

Olive Green Hotel

Ελλάς, Ηράκλειο

Book Now View More

Olive Green Hotel

from: 70€ / Per Night

Capsis Astoria Heraklion

Ελλάς, Ηράκλειο

Book Now View More

Capsis Astoria Heraklion